Notebookok, számítógépek javítása garanciával, számlával több mint 10 éves tapasztalattal.

Termékkód: 2417838218
Ár:
1 390 Ft

Ez a hirdetés lejárt!

Szolgáltatás helye:
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Mezőkövesd
Hirdetésfeladás:
2016.12.29. 12:09:05
Hirdetés vége:
2017.06.27. 13:09:05
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 99.8%
Értékeléseinek száma: 1020
Kiszállási díj (Ft): 1390 Szolgáltatás: adatmentés, asztali PC és laptop tiszítás, eszköz bevizsgálása, hardver, szoftver telepítése, hardveres karbantartás, hálózati eszközök beállítása, telepítése, internetbeállítás, könyvelő programok beállítása, operációs rendszer telepítése, vírusirtás
Cég/Magánszemély: Cég Keres/Kínál: Kínál
Nonstop hívható: nem Számlaadás: van
Ingyenes állapotfelmérés: van

Notebookok, számítógépek javítása garanciával, számlával több mint 10 éves tapasztalattal.

Tönkre ment? Nem kapcsol be? Lassú? Bővíteni kellene? Törött a kijelző? Hiányos a billentyűzet? Melegszik? Tisztításra szorul? Ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot, és garantáltan a legjobb kezekbe kerül az eszköze, rendkívül rövid javítási határidővel!!!Nyilatkozat:

A megfelelő ürlapon IDE KATTINTVA, lejelentett, meghibásodott termék el- és visszaszállításáról a szállító ( www.onlinepatron.hu ) gondoskodik. Ennek költségé (bruttó 2500Ft / út)? mint megrendelő ( vevő ) ? vállalja, az erre vonatkozó számlát, ettől eltérő megállapodás hiányában, a termék visszaérkezésekor a futárnak készpénzben kiegyenlíti, mint vevő (utánvét) .

Az eszközökön - notebook, netbook, tablet, ipad, iphone -, és egyéb olyan eszköz ami adat tárolására alkalmas - lévő adatokért felelőséget nem vállalunk, adatmentést, csak KÜLÖN kérésre készítünk. Amennyiben adatmentést nem tud elvégezni ( vevő ) azt az ürlap kitöltésekor kérjük jelezze, ezt a kitöltéskor tudja nekünk jelezni. Amennyiben NEM jelezte, úgy az elveszített adatokért felelőséget semmilyen formában nem tudunk vállalni.

A notebookok javítását automatikusan 5.000Ft-ig megcsináljuk, ezen ár fölött kizárólag árajánlat (előre egyezetetett javítási költség) alapján készítjük el. A visszaszállításról cégünk gondoskodik, az ügyféllel történt előre egyeztetés után egy az ügyfél által meghatározott időpontban. 

Az át nem vett notebookot a futárszolgálat kétszer próbálja kézbesíteni, majd visszajuttatja hozzánk ( www.onlinepatron.hu telephelyére ). Ebben az esetben az újbóli kézbesítés, csak újbóli 2500Ft / bruttó áron tudjuk megkísérelni. 

Az át nem vett termékeket 6 hónapig tároljuk, majd ezután - amennyiben az ügyfél nem jelentkezik érte - a törvényben leírt módon selejtezzük, mint veszélyes hulladékot. TÖRVÉNY A SELEJTEZÉSRŐL, HULLADÉKKEZELÉSRŐL

A vevő vállalja továbbá, hogy a terméket körültekintő módon becsomagolja, mire a szállító cég megérkezik. (Kérjük a dobozon, jól látható helyen a "TÖRÉKENY" feliratot feltüntetni szíveskedjen!). 

TÁJÉKOZTATJUK, hogy amennyiben a vevő a saját termékét nem megfelelően csomagolja be, ( a termék megsérülhet a szállításkor ) csomagolása nem megfelelő, úgy visszaszállítás előtt a csomagolást cseréljük, amelynek a költsége bruttó 500Ft.

A plusz csomagolási költséget szállításról / javításról kiadott számlán feltüntetjük. A www.onlinepatron.hu ( Bodó József Attila Egyéni Vállalkozó ) a vele szerződésben álló partnercéget ( GLS Hungary ) bízza meg a szállítások bonyolításával, illetve az ehhez kapcsolatos szervezési feladatokat átvállalja.

A szállító cég a szállítás közben történt balesetekre biztosítással rendelkezik. Azonban a szállító nem vállal felelősséget az alkalmatlan csomagolásból eredő károkra. 

VISSZASZÁLLÍTÁSKOR, ha sérült csomagolással vagy sérült termékkel találkozik, azonnal jelezze a szállítást végző kollegának, és amennyiben a dobozban lévő termék sérült, kérje JEGYZŐKÖNYV felvételét.

Jegyzőkönyv hiányában, utólag eljárni nem áll módunkban. 

A termék szállító általi felvétele az alábbiak szerint várható: - amennyiben a bejelentés munkanapon 13.00-ig beérkezik, úgy a következő munkanapon - amennyiben a bejelentés munkanapokon 13.00 után, vagy hétvégén, akkor a következő munkanap utáni munkanapon. 

Ettől eltérő esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Bármi kérdése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapocslatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

doktorovics@doktorovics.hu

+36305220184